Ένας από τους στόχους μας είναι η προβολή του ελαιολάδου μας με την χρήση πρωτοπόρων για την περιοχή μας μεθόδων.

Προσφέρουμε τους ελαιώνες μας προς υιοθεσία από καταναλωτές οι οποίοι συνδυάζοντας τις χειμερινές τους διακοπές με την φροντίδα των ελαιοδένδρων που θα υιοθετήσουν μόνοι τους θα παράγουν και θα παραλαμβάνουν το ελαιόλαδο που θα χρησιμοποιούν για τις προσωπικές τους ανάγκες από τα δικά τους και μόνο ελαιόδενδρα.

Το κλίμα της Ερμιονίδος είναι ήπιο και ηλιόλουστο ακόμη και τον χειμώνα και τα μέλη μας ασχολούνται επαγγελματικά και παράλληλα με όλους τους κλάδους του αγροτουρισμού.

Αυτές οι ιδανικές συνθήκες μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα, όπου θα προσφέρουμε στους επισκέπτες μας καταλύματα μέσα στους ελαιώνες μας, διατροφή με φρέσκα φρούτα και λαχανικά από τα αγροκτήματά μας, αυγά ημέρας από τους ορνιθώνες μας, παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα από τα κοπάδια αιγοπροβάτων των συνεταιριστών μας και φρέσκα ψάρια από την θάλασσα που βρέχει τους ελαιώνες μας.

Επιπλέον οι λάτρεις του ορειβατικού τουρισμού θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν περιπάτους μέσα στην φύση και να επιδοθούν σε ορειβασία  σε ένα ιδανικό βραχώδες τοπίο.